آشپزی پیتزا برای زیر 8 سال

آشپزی پیتزا

دست ورزی یکی از مهم ترین اهدافی است که باید تا سن 8 سالگی روی آن خیلی کار کرد.
فعالیت های زیادی وجود دارد که می تواند روی این هدف مهم کار کند.
مثل آب بازی، نقاشی، خاک یا خمیر بازی و آشپزی و…
نکته ای که در هنگام انجام فعالیت برای بچه های زیر 8 سال باید به آن توجه داشته باشید این است که آن فعالیت باید از جذابیت بالایی برخوردار باشد؛
زیرا جذابیت یکی از اصلی ترین عامل هایی است که کودک را پای آن کار نگه میدارد. آشپزی هم برای کودکان به خودی خود یک فعالیت جذاب است ولی بعضی والدین با سخت گیری بیش از حد بر روی قوانین امنیتی در هنگام آشپزی از جذابیت آن به شدت می کاهند و رفته رفته آن را برای کودک خسته کننده می کنند.
پس اگر می خواهید فرزندتان درگیر فعالیت جذابی مثل آشپزی شود، از سخت گیری خود کم کنید و تلاش کنید فقط خوش بگذرانید.

پیتزا همیشه در اول لیست غذاهای مورد علاقه کودکان است. درست کردن آن هم کاری ندارد و ساده است.
من در اینجا نمی خواهم دستور پخت جدیدی از پیتزا را به شما آموزش بدهم،
فقط چند پیشنهاد برای انجام بهتر فرایندها با فرزندتان دارم!

• اصلا از خمیر و نان های آماده استفاده نکنید!

خمیر نان باگت یا نان بربری و یا حتی پیراشکی را از مغازه های نان فانتزی تهیه کنید و با آن نان کف پیتزای خود را آماده کنید. من خودم خمیر پیراشکی را توصیه میکنم.
خمیر و یک کاسه آرد به همراه وردنه را در مقابل کودک بگذارید.

• برای اینکه بعداً از کثیف کاری ها آسی نشوید، همین حالا یک زیر انداز، برای کودک بیندازید که قرار است از بازی با این خمیر و آرد حسابی لذت ببرد.

تا جایی که می شود خمیر را به همراه آرد و با دست ورز دهید و گاهی برای جذابیت از وردنه استفاده کنید. بعد روی خمیر را با پارچه ای بپوشانید و آن را داخل یخچال بگذارید تا پف کند.

آشپزی پیتزا
در همین مدت مواد روی پیتزا را با چاقوی مخصوص کودک در مقابل فرزندتان بگذارید. از او بخواهید تا تمام موادی که دوست دارد روی پیتزایش باشد را به میزانی که لازم دارد خرد کند.
اگر از ریختن و یا خرد کردن بعضی مواد امتناع کرد، او را به انجام آن کار مجبور نکنید و اجازه دهید پیتزای محبوب خود را درست کند.
می توانید برای تنوع مواد اولیه مختلفی در مقابل او قرار دهید. مثل هویج و فلفل دلمه و قارچ و فلفل سبز و زیتون و گوجه فرنگی و مرغ و کالباس و پنیر پیتزا و پنیر پاستوریزه و پنیر چدار و… از گذاشتن مواد جدید یا عجیب در قابل او نگران نباشید. بگذارید ریسک کند و حس کنجکاوی اش، او را قلقلک دهد.
بعد از خرد کردن تمام مواد با دستان خودش، خمیر را از یخچال خارج کنید و کف سینی فر را چرب کنید.
خمیر را به او بدهید تا با وردنه و آرد آن را به هر شکلی که دوست دارد، دربیاورد.
بعد با چیدن مواد روی آن و تزئین نهایی، پیتزاها را درون فر بگذارید و بعد با کمک هم ظرف ها را جمع کنید و بشویید.
فقط کافی است که در این فعالیت، از فرایند پخت پیتزای خود لذت ببرید.

دستور پخت ویژه ی این پیتزا، آزادی در پخت آن است…!

نویسنده

علی قطبی

علی قطبی

پژوهشگر حوزه کودک، تولید کننده محتوا برای کودکان، طراح بازی، نویسنده، معلم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ورود | ثبت نام
شماره موبایل خود را وارد کنید

به سایت کندو خوش آمدید!

برگشت
کد تایید را وارد کنید
کد تایید برای شماره موبایل شما ارسال گردید
ارسال مجدد کد تا دیگر
برگشت
رمز عبور را وارد کنید
رمز عبور حساب کاربری خود را وارد کنید
برگشت
رمز عبور را وارد کنید
رمز عبور حساب کاربری خود را وارد کنید
برگشت
درخواست بازیابی رمز عبور
لطفاً پست الکترونیک یا موبایل خود را وارد نمایید
برگشت
کد تایید را وارد کنید
کد تایید برای شماره موبایل شما ارسال گردید
ارسال مجدد کد تا دیگر
ایمیل بازیابی ارسال شد!
لطفاً به صندوق الکترونیکی خود مراجعه کرده و بر روی لینک ارسال شده کلیک نمایید.
تغییر رمز عبور
یک رمز عبور برای اکانت خود تنظیم کنید
تغییر رمز با موفقیت انجام شد